Вітаємо з Днем рятувальника!

Вітаємо з Днем рятувальника – людей, які кожним своїм вчинком і кожним новим днем доводять усім, що герої існують і вони абсолютно реальні. Нехай же вас бережуть сили добра від невдач і горя, нехай у відповідь на вашу самовіддану працю життя дарує тільки світло, мир і любов!

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україні, професія рятувальника набула особливого значення. Тому що фахівці аварійно-рятувальних служб України кожного дня ризикують власним життям, рятуючи інших. Саме наші рятувальники витягують людей з-під завалів від ударів російської авіації, припиняють пожежі, шукають зниклих. Нерідко такі фахівці гинуть під час виконання своїх службових обов'язків. Тому недарма професію рятувальника вважають однією з найбільш небезпечних не лише в Україні, а й світі.

З цієї нагоди вихователі нашого закладу провели різноманітні заходи з метою формування у дошкільників знань культури безпечної поведінки, навичок, умінь діяти у надзвичайних ситуаціях, розуміння важливості збереження власного здоров’я, привернути увагу дітей та батьків до престижу мужньої професії рятівника.

Вихователі різних вікових груп провели тематичні бесіди, інтегровані та тематичні заняття з зображувальної діяльності, з художньої літератури, переглядали пізнавальний мультфільм «Рятувальник», вивчали вірші, в дидактичних іграх закріплювали «Що потрібно рятівнику?» та інш.

Вихователі старших груп Л.Двигун виготовляла з дітьми емблему ДСНС, Л.Жирних провела заняття «Професія рятувальника» та нетрадиційне малювання «Пожежники», О.Попова малювала з дітьми пожежну машину та закріпила телефон служби порятунку, фізінструктор – руханку з Патроном, музкерівники - пісню-танок "101 викликай!".

Вихователі середніх груп В. Максимчук, Н.Волинкіна, Т.Влащенко, С.Нікітенко, Р.Черкашина провели онлайн-розвагу «Пес Патрон поспішає на допомогу!». Вихователі молодших груп разом з дітьми розглядали ілюстрації, читали казки.

Пісня - танок "101 викликай" до Дня Рятівника

Руханка з Патроном

Аплікація. Тема: Емблема ДСНС.

Кiлькiсть переглядiв: 31

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.