Вітаємо з Днем фізичної культури та спорту!

Традиційно щорічно на початку осені, у другу суботу вересня, в Україні відзначають День фізичної культури та спорту.

День фізичної культури і спорту – це свято, яке символізує силу, витривалість, мужність, красу та популяризує здоровий спосіб життя.

«Спорт – це дружба! Спорт – це сила! Спорт дає всім дітям крила».

Під таким девізом пройшов День фізкультури та спорту в нашому закладі. До святкування долучилися діти, батьки, педпрацівники всіх вікових груп. Зранку, на початок цього свята, фізінструктор О.Тимошенко та вихователі через групу у Viber привітали всіх дітей та їх батьків с днем спорту, краси та руху. Це дуже важливо виховувати у дітей бажання бути сильними, бадьорими, енергійними та дбайливими до свого здоров’я.

Руханка "Спорт - це життя", яку Олена Олексіївна провела з педагогами закладу, відображає важливість спорту і фізичної активності в житті людини, а також сприяє популяризації цієї ідеї серед педагогічних працівників і вихованців закладу, що створює сприятливу атмосферу для спільного відпочинку і підтримки одне одного у досягненні спортивних цілей. Нехай наш фізінструктор продовжує бути на сторожі здоров'я і надалі надихає і підтримує всіх у зусиллях піклуватися про своє здоров'я. Вітаємо її з цим святом краси та руху!

Руханка до Дня фізкультури та спорту від педколективу КЗ"Покотилівський ЗДО "

Привітання до Дня фізкультури та спорту

Діти КЗ "Покотилівський ЗДО" долучились до фотопроєкту "Ми сильні та спортивні!"

/Files/photogallery/375830225_995967791462045_1270485993285599731_n-ANIMATION.gif

Кiлькiсть переглядiв: 47

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.