14.03.2024р. в КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» відбулася педагогічна рада на тему «Формування національних почуттів засобами художньо-естетичного циклу»

14.03.2024р. в КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» відбулася педагогічна рада на тему «Формування національних почуттів засобами художньо-естетичного циклу» з метою узагальнення знань педагогів про інтеграцію національно-патріотичного виховання на заняттях з художньо – естетичного циклу, розвитку навичок командної роботи, педагогічного партнерства та обміну досвідом роботи.

Під час роботи педради обговорювались актуальні проблеми національно-патріотичного виховання засобами зображувальної, музичної, театралізованої та художньо-мовленнєвої діяльності.

Вихователь-методист В.Бєлікова виступила з презентацією «Інтеграція завдань національно-патріотичного виховання в заняття художньо-естетичного циклу», в якій висвітлила пріоритетні завдання напряму БКДО «Дитина у світі мистецтва», звернула увагу на використання сучасних форм та методів на заняттях художньо-естетичного циклу. Педагоги поділились досвідом дистанційної роботи щодо використання цікавих ідей патріотичного виховання в різних видах діяльності. Вихователі молодших груп показали фрагмент заняття з художньої літератури з використанням театралізованої вистави, вихователі середніх груп - з зображувальної діяльності, вихователі старших груп показали фрагмент заняття з художньо-мовленнєвої діяльності та показали казку «Котигорошко» на новий лад.

Наприкінці педради були зроблені підсумки щодо використання інноваційних підходів до реалізації завдань патріотичного виховання в різних видах діяльності художньо-естетичного циклу.

/Files/photogallery/20240314_111143-ANIMATION.gif

Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.